TAQT op Twitter TAQT op Facebook TAQT op LinkedIn

Over TAQT

TAQT is een trainingsbureau voor iedereen die invloed wil uitoefenen. TAQT geeft sinds 2003 inspirerende en effectieve trainingen aan raden, commissies en teams in organisaties en bedrijven. TAQT werkt vanuit de visie dat organisaties beter functioneren als betrokken mensen de kans krijgen om echte invloed uit te oefenen. De behoeften van elke opdrachtgever zijn uniek. Daarom zoekt TAQT geen klanten bij zijn trainingen maar maakt TAQT trainingen voor zijn klanten.
TAQT is hét trainingsbureau voor medezeggenschapsorganen. Wij hebben een uitgebreid palet aan mogelijke trainingsprogramma’s. Wij trainen ondernemingsraden en medezeggenschapsorganen in het voortgezet onderwijs, aan hogescholen en universiteiten. Denk aan trainingen rond de wet- en regelgeving voor VO, MBO, HBO en WO en aan een training ‘overleggen met bestuurders’.
Trainingen:
Voor alle organisaties en individuen die meer invloed willen of beter willen samenwerken geven wij ook in-corporate trainingen en trainingen op open inschrijving. Denk daarbij aan onderhandelvaardigheden, vergaderen, netwerken, overtuigend presenteren en teamroltrainingen. Hier vindt u een overzicht van mogelijke trainingen.
Debat en Dialoog:
Wilt u de dialoog aangaan met uw omgeving? Of een debat organiseren binnen uw organisatie? TAQT beschikt over goed getrainde debatleiders en programmamakers. Hier vindt u meer informatie over Debat en Dialoog met TAQT.

 

 

Kortingsactie

 

Studenten-, jongeren-, en ideële organisaties komen in aanmerking voor 50% korting op de dagdeelprijs.